MARIA GALLAND

Het klassieke huidverzorgingsmerk dat meer dan 50 jaar geleden werd opgericht in Parijs, en al even lang bekend staat om het gezichtsmasker, het masque modelant. Dat klassieke traditie en innovatie hand in hand gaan bewijst zij bij de ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij gebruik wordt gemaakt van waardevolle werkstoffen uit kostbare grondstoffen als truffel en caviaar.

LA COLLINE

De zuurstofkuur uit de Zwitserse Alpen! Snelle, doelgerichte, en effectieve huidverbeterende gelaatsbehandelingen, gecombineerd met high-performance produkten zoals collageen-maskers. Alle produkten bevatten het CMAge® complex, dat de stofwisseling in de cel activeert. Dit alles zorgt voor een zachte, soepele, stevige, en stralende huid.

MATIS

Buiten de doelgerichte verzorging van matis behandelingen en producten, is matis vooral een beleving die werkt op de zintuigen. Crèmes met fluweelzachte texturen en zacht-zoete geuren als mandarijn, lotus, en paarse orchidee voegen een extra dimensie toe aan een weldadige en ontspannende behandeling.

NEODERMA

De kracht van Neoderma is om door middel van kruiden en andere natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren, en dat doet zij op zo'n effectieve wijze dat zij in relatief korte tijd haar eigen plaats in de wereld van de huidverbetering heeft opgeëist: de bio-peeling en de bio-peeling kuur zijn hard op weg klassiekers te worden. Neoderma is bijzonder geschikt voor de behandeling van diverse huidproblemen als acnë, pigmentvlekken, en littekens, maar kan ook preventief gebruikt worden.

ALESSANDRO

Hèt merk voor de individuele verzorging van nagels en handen. met een aparte verzorgingslijn voor broze en splijtende nagels, één voor dunne en zachte nagels, en één voor alle overige nageltypen wordt in vier stappen de basis gelegd voor een perfecte manicure: reinigen, vormen en egaliseren, voeden en verzorgen, en beschermen. Voor de finishing touch heeft Alessandro een uitgebreid assortiment nagellakken.

PUPA DI MILANO

Eigentijdse, trendy, kleurrijke producten geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen staan garant voor een hoogwaardig en oogverblindend resultaat. Pupa make-up betovert met schitterende collecties, geinspireerd op de seizoenstrends.